torstai 25. maaliskuuta 2021

Paimion Kenkätaivas

Paimion kenkätaivas on nimensä mukaisesti paimiolainen kenkäkauppa Paimion keskustassa Kairankulman liikerakennuksessa. Valikoimassa on ensisijaisesti naisten- ja miesten jalkineita, mutta lisäksi löytyy myös pieni valikoima kotimaisia laukkuja. Jalkineita löytyy moneen käyttötarkoitukseen, juhlasta arkeen ja myös ulkoiluun. Yritys haluaa korostaa valikoimassaan nimenomaan laatua ja kotimaisuutta ja tulevaisuudessa liikkeestä ei tule löytymään keinonahasta valmistettuja jalkineita. Yrityksen arvoihin kuuluu myös laadukas, yksilöllinen ja iloinen asiakaspalvelu, tarkoituksena on löytää ratkaisu asiakkaan tarpeeseen, vaikka sitten tilaamalla sopivat jalkineet. 

Tuotemerkit

Paimion kenkätaivaan tuotemerkit ovat vaihtumassa, koska kotimaisuuteen aiotaan panostaa entistä enemmän. Tällä hetkellä valikoimassa olevia tuotemerkkejä ovat mm. Kuoma, Sievi, Eriksson ja Nanso.

Kohderyhmä

Paimion Kenkätaivaan kohderyhmänä ovat laadukkaita ja kestäviä jalkineita suosivat asiakkaat, jotka arvostavat myös kotimaisuutta ja kestävää kehitystä. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mathildedalin Kyläpanimo

"Pieni kylä, Suuri olut" " Mathildedalin kyläpanimo on kylälaisten perustama pienpanimo, joka syntyi halusta tehdä tutkimusma...